2 Ekim 2015 Cuma

1.lig için Ya Tamam Ya Devam

Bayan voleybolda 2015-2016 2. Lig sezonunu Karşıyaka deplasmanı ile açıyoruz. Uzun yıllar sonra armamız 2. Lig’de, 2.Lig A grubunda mücadele edecek. Evet belki daha önce çok hata yapıldı ama artık geçmiş geçmişte kaldı. İlgisizliğiniz sonucu ligden düşürdüğünüz, tekrar 1. Lige çıktığındaysa kapattığınız erkek takımımız, tarihimizde ilk defa Avrupa Kupası’nda, Balkan Kupası’nda mücadele verecek. Onlar nasıl kendi çabaları ve emekleri ile pes etmeyip kazandılarsa bu başarıyı şimdi sıra bayan takımımıza geldi. Bu sezon ya tamam ya da devam sezonu olacak tüm takım ve teknik ekip bunun farkına varıp ona göre sezona başlayacaktır, sahaya çıkacaktır değerli oyuncularımız ve teknik ekibimiz. 

Daha önce takımımızda forma giymiş oyuncular umarım bu sezon takım başarısında etkili bir performans gösterir. Önceki sezondaki bencillikler yerini takım olgusu ve birlik olmaya bırakmıştır umarız. Başarıda ekip işi başarısızlıkta kimse elini taşın altına sokmuyor ama biz hep başarılı olmalıyız bu sezon!

Zaten ligden düştük demeyin amatör branşın sayın amatör yönetimi, dikkat edilmesi gereken noktalar var,

*Takım bilgileri sitemizde de doğru şekilde yer almalı.


*Takım 2.ligde, adı amatör branş diye amatör gibi davranılmamalı. (Örnek; hazırlık maçlarında ısınma tişörtleri ile değil formalar ile çıkılmalı, biz BEŞİKTAŞIZ ona göre hareket etmelisin.)



*Altyapı oyuncularına daha çok özen gösterip lige çıkıldığında takıma adapte edilmeli.

*Takım yenildi, kötü sonuç aldı diye taraftarı bu sonuçlardan habersiz bırakılmamalı. Sadece futbolda değil tüm armalarda sevinmek için sevmedik kuralı geçerli olmalı, çünkü bizimkisi ARMA AŞKI!


Geçmiş sezondaki başarısızlıklara, kayıplara, gelenlere, gidenlere, çomak sokanlara bir çizgi çekip bu sezona odaklanıyoruz ve evet yönetim ve yeni ekip dikkat edin gözümüz üzerinizde öyle ya da böyle sezon sonu Türkiye Voleybol Bayanlar 1.lig 12 takım listesinde BEŞİKTAŞ ismi yer almalı.


Not: Balkan Kupası’nda mücadele edecek erkek takımımıza başarılar. Haydi Kartal yürekli adamlar kapın kupayı gelin! Kupalı gelin ki herkese verilecek bir cevabımız olsun!

Saygılar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder