29 Ekim 2015 Perşembe

Tarih Tekerrürü!

Bundan neredeyse 3 sene önce, voleybol lig maçlarını Sports TV’de veriliyorken bir yazı yazmıştım, voleybol maçlarını izlemek istiyoruz herkesin evinde uydusu yok diye. Çeşitli internet forumlarında da herkes durumu şiddetle eleştiriyordu haklı olarak. Sports TV’de izlediğimiz maçlar lig maçlarının bir kısmı idi hatırlarsınız.

Sonrasında da harika bir uygulama ile, bir uydu ile ulaşılabilen Sports TV yerine maçların yayını paylaşımlı olarak özel bir paket almanız ve aylık yüklü bir miktarda ödeme yapmanızı gerektiren D-Smart ve Ntv Spor tarafından verilmeye başlandı.  Sürekli voleybola ilgiden yakınılan, salonların eskisi gibi dolmadığı söylenen bir ortamda özellikle de önemli maçların D-Smart’tan, daha orta hallice maçların da Ntv Spor’dan verilmesi yeterince canımızı sıkmamış gibi şimdi bir de bu furyaya Şampiyonlar Ligi eklendi!


Sayelerinde artık kendi ev sahibi olduğumuz maçlarımızı D-Smart’ınız yok ise izleyemeyeceksiniz. Sanmayın ki hemen www.laola1.tv adresini açar izlerim, orada da yayının D-smart kaynaklı olmasından dolayı maçı izlemenize izin verilmiyor. Ancak kendinizi başka ülkeden bağlanıyor gibi gösterdiğiniz durumda izlemeniz mümkün. Bir voleybol maçı izlemek için ne kadar da teşvik edici öyle değil mi?!

Sonuç olarak CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi açılış maçında temsilcimiz olan Eczacıbaşı Vitra’nın maçını sonradan bant yayını ile Laola’dan izleyebildim. Doğal olarak, hazır olmayan bir Eczacıbaşı gördük sahada ancak bu pasör sıkıntısı bir an önce çözülmezse işleri çok zor, çünkü en zor gruptan birine düştüler. Boskovic’i takıma çok faydalı buldum, size de Neslihan’ın patlama yaptığı ilk yılları hatırlatmadı mı topa ne kadar güçlü vurduğu ve solak olduğunu gördükçe? Bu maç için oyunculardan ziyade kenar yönetimi için yapılacak bir eleştiri olduğunu düşünüyorum, kenardaki oyunculardan hiç faydalanmadı desek yanlış olmaz sanırım.


Bu arada, Barbolini ne kadar da iyi bir antrenörmüş değil mi, hâlbuki kendisi Galatasaray’daki vaatlerinin hiçbirini gerçekleştirememiş ve Milli Takımımızın yıllarını boşa harcamıştı. Sihirli değnek değiyor bu İtalyanlara Türkiye’den ayrıldıktan sonra..


Sevgiler
Damla..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder