29 Ağustos 2012 Çarşamba

Vee Genç Kızlar Şampiyon!


Bir başarı öyküsü daha diyeceğim ama bu kupa sevdası kızlarda alışkanlık oldu. Her turnuva da hedef finale kalmak değil o kupa öyle ya da böyle bizde olmalı:)

Ve Gökhan Edman, Galatasaray da geçirdiği kötü sezon sonrasında Milli takımı çalıştırdığı sürede kendisine rağmen, bu kızlar yeteneklerinden bir şey kaybetmeden tekrar şampiyon oluyorlar!  İşte başarıda istikrar budur. Bu kadronun bir parçası olup başarıya katkıda bulunan Şeyma Ercan’ı el üstünde tutması gerekirken Beşiktaş, çok aptalca davranıp sigortasını ödeyememiş serbest kalmış hem de sponsoru varken…
Bu sezon Cansu,Şeyma,Tuğçe bu üç oyuncuya yapılan haksızlık çok acı bir şekilde çıkacaktır.

Sakatlıklarla mücadele edip yılmayan ve kendine verilen şansı çok iyi değerlendirip MVP seçilen Damlanın bu çabası başarı için hiçbir şeyin bahane olamayacağının göstergesidir.

Bayan voleybol takımında umutsuzluğa kapılmadan, artık geleceğimiz var diyebiliriz. Her geçen yıl bir üst basamağa çıkan gençler bir sonraki adım da ablalarının formalarını kapacak gibi görünüyor:)

Eee artık yavaş yavaş A takım için alıştırma yapmaya başlasalar hiç fena olmaz.
Tüm takımı aldığı başarı için gururla tebrik ediyorum. Bize bu haklı gururu yaşattıkları için ayrıca çok teşekkür ediyorum hepsine.

“İnanmak başarmanın yarısıdır.”




Not: *Genç Erkeklerde aynı başarı için mücadele ediyor. Şu bir gerçek ki abilerinin sıfırladıkları sıralamayı tekrar yukarı çıkarmak için son saniyeye kadar mücadele ediyorlar.
*Başka bir başlıkta daha detaylı bir yazı yayınlayacağım. Böyle bir başarıyı ve bu başarıyı elde eden genç kızları birkaç cümlede anlatmak tabi ki mümkün değil.

Sevgilerle
Ayşegül KAYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder